Beatriz Talegón rep una greu amenaça de mort a Twitter

La col·laboradora de 'Las Mañanas de Cuatro' ha rebut una desagradable imatge que ja ha denunciat a les autoritats
Beatriz Talegón a 'Las Mañanas de Cuatro' | Cuatro

 

L'exsocialista, actual directora d'opinió de 'Diario16.com' i col·laboradora de 'Las mañanas de Cuatro', Beatriz Talegón, ha denunciat a les xarxes socials haver rebut una amenaça de mort per part d'un dels usuaris.

  

  

«M'indiquen com procedir? Gràcies», escrivia la col·laboradora al seu perfil oficial de Twitter, acompanyant també esgarrifosa imatge: una dona coberta de sang, amb la boca tapada i una arma apuntant-li la cara. «La següent és vostè, 'zorra'», deia l'amenaça.

 

 

 

Poc després, Beatriz va declarar que havia rebut assistència judicial i que havia interposat una denúncia. D'altra banda, també va afirmar que aquesta era ja la segona amenaça de mort que havia rebut: «Gràcies a tots pel suport. Es fa una mica difícil això (és la segona amenaça que rebo avui), però seguim!», escrivia.

 

 

Com no podia ser d'altra manera, diversos mitjans ja s'han fet ressò de la greu amenaça que la política socialista i col·laboradora ha rebut, tot i que Talegón també ha rebut el suport de molts dels seus seguidors i companys de professió.

Escalf dels seus companys i seguidors

Davant aquests fets, molts s'han llançat a defensar-la i animar-la per a continuar amb la seva feina. En aquest sentit, un dels més destacats ha estat el missatge de Carlos Herrera, amb qui ha tingut diversos malentesos a Twitter.

«Agraïda. No esperava aquesta mostra de part seva - pels insults públics que em dedica - però m'alegra el seu afecte», responia Talegón.e de ánimo del locutor, quien hace pocos días la convertía en la protagonista de su famosa sección 'el desfibrilador de tontos' de su programa de la COPE. 

 

 

 

 

 

 

Comentaris