Troben sana i estàlvia Beatriz, la dona desapareguda a Terrassa des de fa un mes

La dona va desaparèixer el passat 20 de febrer i ha estat localitzada en bon estat

Beatriz va desaparèixer el passat 20 de gener a la ciutat de Terrassa
Beatriz va desaparèixer el passat 20 de gener a la ciutat de Terrassa | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han informat sobre la troballa de Beatriz sana i estàlvia. La dona, de 32 anys, va desaparèixer el passat 20 de gener a la localitat vallesana de Terrassa i aquest dijous, segons ha relatat el cos policial català, l'ha localitzada avui en bon estat. 

Els agents dels Mossos havien demanant col·laboració ciutadana per tal de poder trobar la dona, que finalment ha aparegut sense més problemes, tot i que encara no s'ha explicat quin va ser el motiu de la seva desaparició.

Troben sana i estàlvia la menor de 15 anys desapareguda a la Selva

Fa només dos dies, també va ser trobada sana i estalvia una menor, de només 15 anys, que havia desaparegut dilluns a la comarca catalana de la Selva, concretament a Caldes de Malavella. Dimarts es va organitzar un dispositiu de cerca per intentar trobar-la després que els seus familiars denunciessin la seva desaparició.

Va ser dilluns quan li van perdre la pista. La nena havia d'entrar al seu institut però no va acudir a classe i la família de la menor va alertar les autoritats quan, a les 16.00 hores de la tarda encara no sabien res d'ella ni d'on es trobava.

Segons les informacions que es van poder conèixer sobre el cas, van ser amics de la mateixa desapareguda els qui la van localitzar i van informar de la seva troballa. Tal com s'ha pogut saber, la noia va aparèixer al mateix municipi al qual havia desaparegut, prop de les vies del tren.

Va ser l'ajuntament del municipi, així com els Mossos a través de les seves xarxes socials, qui van comunicar dimarts que ja s'havia trobat a la menor sana i estalvia després d'haver estat desapareguda durant, aproximadament, un dia.


Comentaris

envia el comentari