VÍDEO

Un manifestant atropellat pels Mossos

Un bebè de 2 mesos, a l'UCI per una pallissa del seu pare a Barcelona

El progenitor, un jove de 21 anys, ha quedat detingut pels Mossos d'Esquadra
Els Mossos d'Esquadra han detingut el pare del nadó, un jove de 21 anys  | CatalunyaDiari.cat

 

Un nadó de tan sols dos mesos ha ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'Hospital de la Vall d'Hebron, després de rebre una pallissa del seu propi pare al Maresme dijous a la tarda. El progenitor, un jove de nacionalitat uruguaiana i de 21 anys, ha quedat detingut pels Mossos d'Esquadra. 

 

 

El petit va arribar en estat greu al centre hospitalari, i immediatament es va activar el protocol habitual per a menors maltractats. L'equip mèdic va posar a coneixement de la policia els fets, que van procedir a la identificació i detenció de l'home. Els Mossos investiguen els fets com un cas de violència física i un presumpte delicte de lesions, tot i que encara falta saber la versió de la mare, que no ha aparegut. 

 

El bebè de dos mesos ha ingressat a l'UCI de l'Hospital de la vall d'Hebron | CatalunyaDiari.cat

 

Fan fora una dona que alletava la seva filla d'una piscina municipal a Tarragona

Recentment, un socorrista tarragoní es va veure immers en una gran polèmica, després de demanar a una dona que alletava el seu fill petit a la piscina municipal del barri de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona que abandoni les instal·lacions, al·legant motius d'higiene. La usuària afectada, Laia Saifz, va acudir a la piscina amb els seus fills de quatre i dos anys, i també la nena petita d'onze mesos, a la qual va decidir donar-li el pit. 

 

En adonar-se, el treballador se li va apropar, juntament amb el nou responsable de seguretat de les instal·lacions, i li va indicar que no es podia ni menjar ni beure al recinte i, en tot, cas, que ho faci als vestuaris. Els responsables del centre s'han defensat, i han insistit que «en cap moment» la intenció era prohibir-li a l'afectada donar el pit, assegurant que la normativa sobre aliments i begudes no prohibeix, de cap manera, la lactància. 

Comentaris