ÚLTIMA HORA

💉 Alemanya recomana no administrar la vacuna d'AstraZeneca als majors de 65 anys

Belén Esteban es mareja en directe i fa broma sobre un possible embaràs

La indisposició de la col·laboradora ha generat molts rumors

La col·laboradora ha patit un mareig en directe. | Telecinco

Belén Esteban ha patit un petit mareig aquesta tarda durant l'emissió de 'Sálvame'. La col·laboradora ha abandonat el plató per una suposada baixada de sucre. Enfront la indisposició de la seva companya, Jorge Javier ha comentat: «A veure si estaràs embarassada». Entre les rialles dels presents, Esteban ha contestat: «Tant de bo», el que ha fet que es disparessin els rumors sobre el seu possible embaràs.

La col·laboradora ja va confessar els seus desitjos de ser mare fa unes setmanes en aquest mateix programa. Llavors assegurava que el seu major secret, que només coneixia la seva parella Miguel, era el de tornar a ser mare. Segons explicava llavors, la idea de donar-li un germà a Andrea li ronda apel cap des de fa temps, però no volia fer-ho públic.

A més, respecte a les seves nàusees d'avui, Belén Esteban afirmava: «És clar a vosaltres us vindria bé pel 'Sálvame', però jo no em faria ecografies en directe». En l'últim moment, la col·laboradora afegia: «El padrí del meu casament també seria el padrí del meu nen o de la meva nena». Així doncs, totes aquestes referències a un possible embaràs i les bromes entre els membres de 'Sálvame' han fet saltar totes les alarmes. 


Comentaris

envia el comentari