IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Bernardo Montoya culpa a la seva exparella de l’assassinat de Laura Luelmo

El suposat assassí ha escrit una carta de vuit pàgines que ha enviat a 'El Programa de Ana Rosa' on assegura haver encobert la seva exparella

Bernardo Montoya, assassí confés de Laura Luelmo, insisteix en la seva innocència culpant a la seva exparella| Telecinco

L'assassí confés de Laura Luelmo, Bernardo Montoya, ha escrit una extensa carta a 'El Programa de Ana Rosa' per parlar sobre per què va canviar la seva versió dels fets, ja que en un principi va confessar el crim i ara defèn que és innocent i que la veritable culpable dels fets és la seva exparella Josefa. En la carta enviada a 'El Programa de Ana Rosa', Montoya ha insistit que és innocent i ha explicat, en una carta de vuit folis d'extensió, que «vaig presenciar el tràgic succés: Josefa va acabar amb la vida de Laura. Fins aquí puc explicar per no fer mal a la seva família».

Segons explica a la carta, va culpar-se ell en lloc de la seva exparella per amor i ha assegurat que «no sóc l'assassí de Laura, només ho vaig ocultar per amor a Josefa». D'aquesta manera Montoya acusa la seva exparella de ser la culpable del brutal assassinat de la jove professora de Zamora. Cal remarcar que Bernardo i Josefa es van conèixer a la presó de Puerto 3, a Cadis, i van estar junts per un temps, en el qual ell li donava la meitat de la nòmina, però ho van deixar a causa de les adicions a les drogues que ella tenia.

En el seu moment, Montoya va canviar la seva versió dels fets al·legant que realment la seva exparella era l’assassina de Laura, ja que la dona es va presentar a casa seva el dia de la mort de la jove, de 26 anys, perquè estava gelosa i la va colpejar amb un martell. Montoya ha explicat que «després de meditar-ho en les seves hores de soledat, he decidit canviar la versió», ja que assegura que no vol carregar amb les culpes d’una altra persona. En la carta enviada a ‘El Programa de Ana Rosa’,  Montoya ha adaptat els detalls perquè encaixi amb les dades que coneix sobre la investigació del cas.

Carta escrita por Bernardo Montoya, asesino de Laura Luelmo
L’assassí confés ha escrit una carta per ‘El Programa de Ana Rosa’ explicant la seva nova versió dels fets | Telecinco

 

Els investigadors no donen credibilitat a aquesta versió

Tot i la carta de vuit pàgines i el nou testimoni que Bernardo Montoya presentarà davant del jutge, els investigadors continuen donant credibilitat únicament a la seva primera declaració, en la qual va confessar haver matat a Laura a la població del Campanillo, a Huelva. En el seu primer relat, Montoya havia colpejat a la jove amb una pedra a l’interior del maleter del seu vehicle: «Vaig veure que estava viva i es queixava de dolor i li vaig donar un cop amb una pedra perquè deixies de patir».


Comentaris

envia el comentari