ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma més de 40.000 nous casos de Covid-19 i 492 morts per la malaltia

Blanco i Garau són els pares de Nadia segons el Registre Civil

Consta com inscrita en el Registre Civil de Palma i va néixer el 20 d'abril de 2005 a l'hospital Són Llàtzer de la capital mallorquina

El pare de Nadia va fer posar en dubte si eren realment els seus progenitors després d'una declaració del pare i per aquest motiu la justícia es va posar a investigar-ho. El jutge del conegut com a cas Nadia va sospitar de la filiació real amb Fernando Blanco i Margarita Garau i per això va ordenar que es comprovés la partida de naixement. Segons el País, la nena consta com inscrita en el Registre Civil de Palma i va néixer el 20 d'abril de 2005 a l'hospital Són Llàtzer de la capital mallorquina.

A més, el domicili de la mare que apareix en el certificat és el de la casa de l'àvia de la nena a Santa Maria del Camí, un poble d'uns 6.000 habitants només deu quilòmetres de Palma. Pel que fa al domicili del pare és el mateix i justament en aquella època Blanco encara complia condemna de presó per dues sentències que li van considerar culpable d'apropiació indeguda. Ara després d'esclarir si realment són o no els seus pares de la nena afectada amb tricotiodistrofia. El jutge ha demanat al registre civil de Palma de Mallorca «el certificat original on consta el naixement de la petita» i, també, els informes del metge que va assistir al naixement de Nadia. D'altra banda, relacionat amb els delictes d'estafa estan investigant si Blanco i la mare, Marga Garau, mantenen patrimoni ocult.


Comentaris

envia el comentari