⚫️ URGENT

Un mosso mata a trets la seva exparella i se suïcida a Terrassa

Bolca un camió amb una trentena de porcs a l'A-2, a Lleida

El conductor del camió bolcat ha resultat ferit lleu i la via resta tallada per la retirada dels animals
Així ha quedat la via després de l'accident | CatalunyaDiari.cat

 

Un camió carregat de porcs ha bolcat aquest dilluns a primera hora del matí a l'A-2 a Lleida. Segons els Mossos d'Esquadra, així mateix, el sinistre ha tingut lloc al punt de les sis del matí i no s'ha vist implicat cap més vehicle.

 

El camió, en aquest sentit, ha bolcat i ha quedat travessat a la via. A conseqüència de l'accident, més d'una trentena de porcs han mort i han quedat estesos entre la calçada i el voral.

 

 

També cal esmentar que el conductor del camió que resultat ferit lleu i l'A-2 encara resta tallada al punt de les 11.00 hores d'aquest dilluns, 24 de setembre. Els desviaments del trànsit es fan per la Ll-11

 

Imatge dels porcs que han mort a causa de l'accident a l'A-2 | CatalunyaDiari.cat

 

La carretera no s'obrirà fins que es retirin els animals i el vehicle 

Fins al moment només s'han pogut treure de la carretera els animals que han quedat vius després de l'accident, que han estat traslladats a un altre vehicle de la mateixa empresa. Els treballs per retirar els animals i el camió continuen i no s'espera que la circulació quedi oberta fins que termini les feines que estan duent a terme diversos operaris. 

 

Una quarantena de porcs van morir calcinats a la C-25

Un remolc d'un camió i bona part dels porcs que duia dins es van cremar el passat 20 de juny a la C-25, a l'altura de Santa Maria d'Oló. El camió va patir una avaria i va quedar aturat al voral en el quilòmetre 157 en sentit Vic, provocant circulació intensa i retencions que van arribar als sis quilòmetres. 

 

Un total de 39 animals van perdre la vida a causa de l'incendi que es va produir en el vehicle. Uns altres 171 van poder ser evacuats en un altre camió que se'ls va endur del lloc de l'incident.