Bolca un camió a l’AP-7, a l'altura de Sant Cugat

El vehicle de gran tonatge ha bolcat a l'alçada de Sant Cugat i el sinistre ha provocat cues de fins a 9 quilòmetres

El camió ha bolcat a l'autopista AP-7 a l'altura de Sant Cugat del Vallès
El camió ha bolcat a l'autopista AP-7 a l'altura de Sant Cugat del Vallès | Cedida

Un camió de grans dimensions ha bolcat aquest dimecres, 9 de gener, a l’AP-7. Arran de l’accident, així mateix, la via ha quedat parcialment tallada a l'altura de Sant Cugat del Vallès i s’han originat un total de nou quilòmetres de retenció en hora punta, sobre les 13:40 hores.

El fort vent que bufa avui a Catalunya, doncs, hauria pogut ser la causa d’un accident, que ha obligat a Mossos d’Esquadra i a Bombers de la Generalitat a personar-se fins el punt quilomètric 158,5, en direcció Tarragona. Mitja hora després del succés, la circulació ha continuat força obstaculitzada en el punt exacte del sinistre.

Un camió s’incendia a l’AP-7, a Cambrils

Imatge del camió que s'ha incendiat a l'AP-7, al terme municipal de Cambrils
Imatge del camió que s'ha incendiat a l'AP-7, al terme municipal de Cambrils        | CatalunyaDiari.cat

 

Les rodes d'un camió de matèries perilloses van començar a cremar durant la matinada del 31 de desembre a l'autopista AP-7, al terme municipal de Cambrils. Per aquest motiu, es va optar per tallat la circulació de la via en sentit sud de la marxa i, d’altra banda, es van dur a terme diversos desviaments per la sortida 37 de l'autopista. La calçada, finalment, es va tallar des del punt quilomètric 266 fins al 266,5 en direcció Amposta.     


Comentaris

envia el comentari