Bombers Guàrdia Urbana Reus carrer Wad-Ras

Bolca un cotxe a l'N-340 al Tarragonès si els ocupants es fuguen

Els fets s'han produït poc abans de les tres de la tarda

Aquest diumenge, 21 de juliol, s'ha produït un accident de trànsit a la carretera N-340, al seu pas per Creixell. Passaven pocs minuts de tres quarts de tres de la tarda quan els serveis d'emergències han rebut l'avís que un vehicle havia bolcat, per causes que es desconeixien, molt a prop del càmping Alba d'aquesta localitat, situat al peu de la carretera N-340.

No hi havia ni el conductor ni cap ocupant

Ràpidament, els Bombers s'han desplaçat al lloc dels fets seguint els protocols establerts per a aquesta mena de casos. La sorpresa en arribar-hi, però, ha estat majúscula. Efectivament, han trobat el cotxe, que havia bolcat per la banda dreta, però no hi havia ningú a l'interior, ni tampoc als voltants del vehicle. 

Els Mossos d'Esquadra, que han arribat just després, també s'han mostrat sorpresos en no trobar al lloc de l'accident ni el conductor ni els possibles acompanyants del cotxe, un Audi A3. Els Mossos segueixen buscant hores d'ara la persona o el grup que hi havia a l'interior del vehicle per saber què ha passat i quins han estat els motius que han motivat la seva fuga del lloc de l'accident.