Imatge d'un bosc.

Surt tranquil·lament a buscar bolets per Catalunya i fa una troballa terrible

Just al costat, també va trobar-hi una motxilla amb diversos textos

Terrible troballa en una zona boscosa de Platja d'Aro. Segons avancen El Punt Avui i també El Gerió, una dona que se'n va anar a buscar bolets ahir pel Baix Empordà va trobar un cadàver en avançat estat de descomposició. Tot sembla indicar que el cos havia estat penjat d'un arbre, però amb el pas de les setmanes aquest es va anar descomponent fins a caure a terra. 

La dona va topar amb el cos en un bosc que estava a tocar de la carretera de S'Agaró. La troballa es va dur a terme el passat dilluns, 1 de novembre. Ràpidament, i després de la troballa, la dona va alertar la policia municipal perquè se'n féssin càrrec. 

Una motxilla amb cartes

Just al costat del cos, la policia va trobar-hi una motxilla de color blau. A l'interior d'aquesta, segons expliquen, s'hi van trobar una sèrie de textos redactats i especulen amb el fet que es podria tractar de cartes de comiat. 

A la bossa, però, no hi havia cap mena de documentació de la persona, per la qual cosa encara s'ha de procedir a l'idetificació del cos. La víctima semblava un home. 

Ara la investigació recau a mans dels Mossos d'Esquadra, que compararan les restes dentals i de cabell per a intentar esbrinar-ne l'ADN. 


No és la primera troballa així en els últims dies

El passat dissabte 29 d'octubre es va trobar un cos sense vida al cobert d'una masia a la localitat d'Arbeca, a la comarca de les Garrigues

Mossos d'Esquadra
Els Mossos d'Esquadra van fer-se càrrec de la investigació del succés just després de la troballa. | @mossos

Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís cap al migdia i es van traslladar per tal de confirmar el cos en avançat estat de descomposició. Es tractaria de la troballa d'una persona desapareguda amb una denúncia feia més de tres mesos.

Un veí de la localitat va alertar als Mossos d'Esquadra el dissabte cap a les 13.00 hores. L'home va trobar un cadàver en el cobert d'una masia situada als afores del municipi. 

Els Mossos d'Esquadra, com en el cas del primer cadàver que esmentàvem, ja s'han fet càrrec del succés.