Imatge de l'incendi que està tenint lloc a la carretera de Pals

26 dotacions dels Bombers treballen ara mateix en un altre incendi a Catalunya

L'avís de les flames s'ha rebut poc abans de les tres de la tarda i s'han activat set mitjans aeris | L'incendi està tenint lloc entre la carretera de Pals i la riera de Torrent

26 dotacions dels Bombers treballen en un incendi de vegetació al Baix Empordà. L'avís s'ha rebut quan faltaven deu minuts per a les tres de la tarda. El foc es localitza en una zona compresa entre la carretera local Gi-652, a Pals, i la riera de Torrent.

Els Bombers han activat dinou dotacions terrestres i sis mitjans aeris per intentar contenir l'avenç del foc. Arran de l'incendi, s'ha tallat la carretera Gi-652.

Segons informen els Bombers, el foc s'ha propagat en direcció nord-est (bàsicament per zona de camps) i ha saltat la carretera. Els esforços se centren en el flanc dret, per evitar que les flames agafin massa forestal a la zona de les Closes. Efectius del GRAF fan foc tècnic en paral·lel a les descàrregues dels mitjans aeris.

Cal destacar que no es tracta de l'únic incendi d'aquest dilluns a Catalunya. Aquest matí fins a 10 dotacions dels Bombers de la Generalitat s'han desplaçat a Sils, a La Selva, per un incendi de vegetació. Les flames, però, ja han estat estabilitzades.