rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Els Bombers extingeixen un incendi en un local de Vilanova del Camí

El foc ha cremat un vehicle, i ha afectat altres quatre

 

Els Bombers de la Generalitat han extingit aquest dimecres al matí un incendi a Vilanova del Camí. En concret, segons ha indicat el cos, el foc s'ha declarat en un local situat als baixos d'un  edifici, i ha aconseguit cremat un vehicle i afectar altres quatre. Els Bombers han hagut de ventilar també els dos pisos superiors de l'edifici, afectats pel fum, però no s'ha hagut de lamentar cap ferit. 

Un incendi calcina quatre cotxes en un taller mecànic de Figueres

Cal recordar que dimarts, 17 d'abril, un altre incendi declarat al voltant de dos quarts de dues de la tarda per causes que encara s'estan investigant en un taller de Figueres ha cremat la coberta d'uralita de l'àrea d'aparcament, i ha calcinat un total de quatre cotxes. El foc es va declarar en un local situat al carrer de Garrigàs, a la zona industrial i molt a prop del cementiri. Pel que fa al fum, va causar gran expectació, ja que era visible des de diversos punts de la capital de l'Alt Empordà. 

 

A més dels quatre vehicles mencionats, que han cremat completament, també hi ha hagut altres amb afectacions parcials. Pel que fa a l'interior del local, no va patir cap dany, ni tampoc s'ha hagut de lamentar cap persona ferida. Fins al lloc s'hi van desplaçar sis dotacions dels Bombers de la generalitat, i diversos efectius de la Guàrdia Urbana de Figueres, Mossos d'Esquadra i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). 

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris