Imatge de l'incendi d'una planta de recuperació de ferralla a Castellbisbal

Els Bombers donen per extingit l'incendi de la planta de ferralla de Castellbisbal

Sis dotacions encara feien tasques d'inspecció aquest diumenge al matí

Els Bombers de la Generalitat han donat per extingit aquest migdia l'incendi d'una indústria de reciclatge de ferralla a Castellbisbal. Durant aquest matí, sis dotacions del cos d'emergències encara han fet tasques d'inspecció, després d'haver actuat contra les flames durant tota la jornada d'ahir.

En aquest sentit, cal recordar que l'avís del foc va arribar dissabte a les 5.43 hores i es van activar fins a 24 dotacions dels Bombers de la Generalitat. Les flames havien afectat una pila de ferralla de cotxes i altres elements situats al pati del recinte.

En el moment de l’alerta hi havia a l'empresa vuit treballadors, que van poder sortir de les instal·lacions en perfecte estat de salut. L’incendi es va concentrar al pati del recinte i l’estructura de la nau no ha patit danys de consideració. Els Bombers van donar per estabilitzats l'incendi ahir al migdia.

Protecció Civil va recomanar tancar portes i finestres a Sant Andreu de la Barca, Pallejà, el Papiol i Molins de Rei en cas de notar molèsties pel fum, ja que hi havia una columna de fum negre ben visible.

Un llamp trenca una sequoia centenària a Sant Joan de les Abadesses

D'altra banda, un llamp ha trencat una sequoia centenària a Sant Joan de les Abadesses (Ripollès). Els fets han tingut lloc al voltant de les 11.00 hores d'aquest diumenge a la plaça de Pompeu Fabra del municipi gironí.

Afortunadament, l'incident no ha provocat ferits. Membres de Protecció Civil han serrat l'arbre per tal de retirar les parts afectades.