rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Els Bombers intervenen per un incendi a l'Hospitalet de Llobregat

El foc s'ha declarat a tocar del carrer d'Estronci de la ciutat, i afecta barraques i neumàtics
Imatge dels bombers treballant per extingir l'incendi de l'Hospitalet de Llobregat | cedida

 

Els Bombers de la Generalitat estan treballant aquest dijous, 26 de juliol, al matí per extingir un incendi declarat a l'Hospitalet de Llobregat. En concret, segons ha indicat el cos d'emergències, vuit dotacions s'han desplaçat fins a la zona del carrer d'Estronci de la ciutat.

 

Allà s'ha declarat un incendi que afecta unes barraques d'uns horts, així com una pila de neumàtics. Per ara, segons la informació proporcionada pels Bombers, no consta cap persona ferida. 

 

Un incendi a Barcelona obliga a evacuar un cinema

Fa dues setmanes, un incendi es va declarar a la ciutat de Barcelona, va ser al multicine Cinesa Diagonal situat a prop de la plaça Francesc Macià, al districte de Sarrià-Sant Gervasi de la ciutat de Barcelona. El foc es va originar en un projector d'una de les sales. Com a conseqüència de l'incendi, 480 persones van haver de ser evacuades, tant del cinema com d'un gimnàs molt proper.

 

Segons la informació que van proporcionar els Bombers de Barcelona, fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar cinc dotacions per treballar en l'extinció de les flames, cosa que van fer de forma prou ràpida, ja que no es tractava d'un incendi massa gran. Un cop sufocat el foc van ventilar les instal·lacions per fer sortir el fum que havia quedat acumulat a l'interior de l'edifici.

 

Per sort, tot i que l'incendi es va produir en un lloc en el qual hi havia centenars de persones, el foc no va créixer gaire i es va poder controlar abans que arribés a causar molts danys, cap persona va resultar ferida. Un cop que el foc va ser extingit i els llocs ventilats, les persones que es trobaven al cinema i al gimnàs van poder seguir realitzant les activitats que feien.

 

Bombers intervenen amb quinze dotacions per un incendi a Martorelles

Pocs dies després d'aquest incendi a un cinema de Barcelona, se'n va declarar un altre a la província. En aquesta ocasió va ser en una empresa de Martorelles, a la comarca del Vallès Oriental.

 

 

El foc es va produir a l'empresa Eurocoat 2000, del polígon industrial de Can Roca. Els Bombers van aconseguir apagar el foc bastant ràpid i després van treballar en la ventilació de les instal·lacions.