L'helicòpter dels Bombers llançant aigua per apagar el foc

Els Bombers intervenen per dos incendis en una mateixa tarda al Berguedà i al Priorat

El primer ha cremat sobretot vegetació agrícola, mentre que el segon ha afectat la sala de màquines d'un tren de Rodalies

Els Bombers de la Generalitat han intervingut aquest dissabte a la tarda per apagar dos  incendis amb molt poc temps de diferència. El més destacable s'ha declarat al terme municipal de Viver i Serrateix, a la comarca del Berguedà. Segons ha informat el cos, l'avís per foc s'ha rebut a les 18.11 hores, i fins al lloc s'han desplaçat un total de cinc dotacions terrestres i un helicòpter. 

Aquest últim s'ha retirat després que els bombers hagin aconseguit perimetrar l'incendi, que ha calcinat sobretot vegetació agrícola i vales de palla en una zona de camps. En total, segons ha indicat el cos, el foc ha aconseguit cremar uns 9.000 metres quadrats. 

Ensurt en un tren de Rodalies per un incendi aquest dissabte

El segon  incendi  s'ha declarat a la sala de màquines d'un tren de la línia R15 de Rodalies de Catalunya, entre els municipis de Marçà i Capçanes, a la comarca del Priorat. Els Bombers han rebut l'avís per foc a les 16.44 hores de la tarda, i ràpidament s'han desplaçat per apagar-lo. A l'interior del comboi circulaven un total de quinze passatgers, que han estat evacuats pel cos d'emergències i pels  Mossos d'Esquadra, sense que es tingui constància de cap ferit.