Els Bombers intervenen per extingir un incendi en un local d'Empuriabrava i un altre incendi forestal a Llers

A hores d'ara, continuen treballant per apagar els focs

Els Bombers de la Generalitat han intervingut la matinada d'aquest dijous per un incendi declarat en un local del municipi d'Empuriabrava, a la comarca de l'Alt Empordà. Segons ha informat el cos de bombers, el foc ha cremat la cuina del local afectat, i ha afectat l'aïllant del fals sostre. 

A hores d'ara, els equips d'emergència continuen treballant en la seva extinció, però afortunadament no hi ha hagut cap ferit. 

Incendi forestal a Llers 

Al mateix temps, aquesta passada mitjanit també s'ha declarat un incendi forestal al terme municipal de Llers, també a l'Alt Empordà. Els Bombers de la Generalitat han informat que, a hores d'ara, continuen treballant per extingir el foc, que ha cremat unes tres hectàrees. En aquests moments, els bombers han aconseguit estabilitzar-lo, i s'espera que quedi extingit en les pròximes hores. 

Dos evacuats per un incendi al Vallès Occidental

També aquesta passada nit els Bombers han hagut d'intervenir per un incendi declarat en un habitatge de Santa Perpètua de Mogoda, on ha cremat una casa unifamiliar d'una planta, menys dues de les seves habitacions. Els equips d'emergència, a més, han hagut d'evacuar els dos ocupants de l'immoble per inhalació de fum. 


Comentaris

envia el comentari