rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Els Bombers intervenen per extingir un incendi en un pis de Canet de Mar i un altre en una bugaderia de Viladecans

En el cas del primer, tres persones han resultat intoxicades lleu, i han estat ateses en el mateix lloc pel SEM

 

 

Un total de cinc vehicles dels Bombers de la Generalitat han intervingut aquest passat dimarts, poc després de les 23.00 hores, per extingir un incendi iniciat en una bugaderia de Viladecans. En concret, el foc ha calcinat una assecadora del local de 80 metres quadrats del municipi del Baix Llobregat. 

 

Cal dir que, a més, el fum es va propagar al local situat al costat de la bugaderia, i també a un immoble de cinc plantes. Pel que fa als veïns, segons han informat els Bombers van ser ells mateixos els que es van evacuar, però no hi ha hagut cap ferit. 

Tres intoxicats per un incendi en un pis de Canet de Mar

Al mateix temps, els Bombers de la Generalitat han informat que dimarts a la nit també s'ha declarat un incendi en un pis de Canet de Mar, a la comarca del Maresme. En concret, el foc s'ha iniciat a la cuina de l'immoble, i fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat dues dotacions dels Bombers, que en poc menys d'una hora ja havien aconseguit extingir el foc.

 

Això sí, en aquest cas l'incendi ha deixat tres intoxicats molt lleus, que han estat atesos en el mateix lloc dels fets pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).