Els Bombers intervenen amb quinze dotacions per un incendi a Martorelles

El foc s'ha declarat en una empresa del polígon de Can Roca del municipi, dedicada a la pintura i a la serigrafia

Aquest dilluns, 16 de juliol, s'ha declarat un incendi a l'interior de les instal·lacions de l'empresa Eurocoat 2000 de Martorelles, a la comarca Vallès Oriental, dedicada a la pintura i la serigrafia. En concret, el foc ha afectat una nau del carrer de Sant Martí, al polígon industrial de Can Roca del municipi vallesà. 

Els Bombers de la Generalitat van intervenir ràpidament amb quinze dotacions, i pocs minuts abans de les set de la tarda han aconseguit extingir completament les flames. Tot i això, han seguit treballant a la zona per ventilar el fum de les instal·lacions. 

Els Bombers han llançat escuma

Segons han explicat els Bombers, el foc ha afectat una nau de planta baixa, que tenia oficines al primer pis. En el moment d'arribada dels equips d'emergència, la gran columna de fum era visible des d'una gran distància, i es podien observar flames sortint per les finestres de l'immoble, així com per les xemeneies. L'extinció no ha estat simple, ja que els Bombers s'han vist obligats a llançar escuma, i no aigua, pel tipus de productes que hi havia a l'interior de la nau. 

Incendi en un cinema de Barcelona

Amb tot, cal dir que el passat dissabte els Bombers de Barcelona van intervenir per un incendi que es va declarar en un projector del multicine Cinesa Diagonal de la capital catalana. El foc va obligar els equips d'emergència a desallotjar un total de 480 persones del mateix cinema, i també del gimnàs que hi havia al costat. En total, cinc dotacions dels Bombers van treballar per extingir el foc, i no s'ha hagut de lamentar cap ferit. 


Comentaris

envia el comentari