Un incendi en una casa de Santa Perpètua de Mogoda obliga a evacuar dues persones per inhalació de fum

El foc ha calcinat gran part de l'immoble

Dos evacuats per un incendi al Vallès Occidental

Els Bombers de la Generalitat han intervingut aquesta passada nit per extingit un incendi a Santa Perpètua de Mogoda, al Vallès Occidental. Segons ha informat el cos d'emergències, el foc s'ha declarat en una casa unifamiliar d'una planta del municipi vallesà, i ha calcinat gairebé tot l'immoble, menys dues habitacions. En aquest sentit, el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) ha evacuat els dos ocupants de la casa per inhalació de fum. 

Dos incendis en una mateixa nit a Girona

Els Bombers també han intervingut la matinada d'aquest dijous per un incendi declarat en un local del municipi d'Empuriabrava, a la comarca de l'Alt Empordà. Segons ha informat el cos, el foc ha cremat la cuina del local afectat, i ha afectat l'aïllant del fals sostre. A hores d'ara, els equips d'emergència continuen treballant en la seva extinció, però afortunadament no hi ha hagut cap ferit. 

Al mateix temps, aquesta passada mitjanit també s'ha declarat un incendi forestal al terme municipal de Llers, també a l'Alt Empordà. Els Bombers de la Generalitat han informat que, a hores d'ara, continuen treballant per extingir el foc, que ha cremat unes tres hectàrees. En aquests moments, els bombers han aconseguit estabilitzar-lo, i s'espera que quedi extingit en les pròximes hores. 


Comentaris

envia el comentari