YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Els Bombers realitzen una crema controlada al Bages

Durant el matí s’ha dut a terme aquesta acció emmarcada dins del projecte ‘LifeMontserrat’

Bombers realitzant tasques de nateja
Els Bombers estan realitzant incendis controlats a la zona de Can Maçana, al Bruc, a la província del Bages | Twitter

 

Durant el matí d’avui, divendres 15 de febrer, el cos de Bombers ha fet una crema prescrita a la zona de Can Maçana, al Bruc, amb la col·laboració de la Federació d’ADF del Bages-Moianès. Aquesta acció s’emmarca dins de diverses cremes controlades que s’estan duent a terme aquests dies per prevenir el risc d’incendi a les zones properes a Montserrat. Totes aquestes accions realitzades pels Bombers queden incloses en el projecte ‘LifeMontserrat’.

Bombers realitzant tasques de nateja
Aquestes tasques s'inclouen en el projecte 'LifeMontserrat' per millorar les zones adherides a Montserrat | Twitter

 

Intenten estafar persones grans al Bages 

Els Mossos d'Esquadra van tenir coneixement fa unes setmanes que s'havien produït dos intents i un cas estafa al Bages per part de falsos advocats. Aquests individus escollien a la gent gran com a víctimes principals de la seva estafa. Segons van informar els Mossos, l'engany consistia a fer trucades a persones d'edat avançada.

En aquesta trucada els falsos advocats els alertaven de què s'havia produït una detenció fictícia a un familiar directe. Suposadament aquest familiar es trobava retingut a la comissaria per haver comès un delicte greu. La policia va explicar que els estafadors aprofitaven l'estat de xoc de la persona per demanar una quantitat de diners a les possibles víctimes de l'engany. Els falsos advocats al·legaven a les persones estafades que si els hi pagaven la quantitat de diners que demanaven, els seus familiars quedarien en llibertat.

Imatge d'arxiu d'un agent dels Mossos d'Esquadra
Els Mossos d'Esquadra han fet una crida a la precaució i demanen que es comprovi primer l'estat del familiar | Cedida

 

Davant d'aquests fets, els mossos van fer una crida a la precaució i van assenyalar que en cas de rebre trucades d'aquest tipus, no es pagui directament als estafadors. Segons les indicacions, primer cal intentar contactar i parlar amb el familiar en qüestió per comprovar la validesa de la trucada. Tot seguit demanaven que en cas de sospites o si es confirmes que es tracta d'una estafa se'ls avises, tan aviat com fos possible, i és denuncies.


Comentaris

envia el comentari