Els Bombers realitzen una crema controlada al Bages

Durant el matí s’ha dut a terme aquesta acció emmarcada dins del projecte ‘LifeMontserrat’
Els Bombers estan realitzant incendis controlats a la zona de Can Maçana, al Bruc, a la província del Bages | Twitter

 

Durant el matí d’avui, divendres 15 de febrer, el cos de Bombers ha fet una crema prescrita a la zona de Can Maçana, al Bruc, amb la col·laboració de la Federació d’ADF del Bages-Moianès. Aquesta acció s’emmarca dins de diverses cremes controlades que s’estan duent a terme aquests dies per prevenir el risc d’incendi a les zones properes a Montserrat. Totes aquestes accions realitzades pels Bombers queden incloses en el projecte ‘LifeMontserrat’.

 

Aquestes tasques s'inclouen en el projecte 'LifeMontserrat' per millorar les zones adherides a Montserrat | Twitter

 

 

Intenten estafar persones grans al Bages 

Els Mossos d'Esquadra van tenir coneixement fa unes setmanes que s'havien produït dos intents i un cas estafa al Bages per part de falsos advocats. Aquests individus escollien a la gent gran com a víctimes principals de la seva estafa. Segons van informar els Mossos, l'engany consistia a fer trucades a persones d'edat avançada.

 

 

En aquesta trucada els falsos advocats els alertaven de què s'havia produït una detenció fictícia a un familiar directe. Suposadament aquest familiar es trobava retingut a la comissaria per haver comès un delicte greu. La policia va explicar que els estafadors aprofitaven l'estat de xoc de la persona per demanar una quantitat de diners a les possibles víctimes de l'engany. Els falsos advocats al·legaven a les persones estafades que si els hi pagaven la quantitat de diners que demanaven, els seus familiars quedarien en llibertat.

 

Els Mossos d'Esquadra han fet una crida a la precaució i demanen que es comprovi primer l'estat del familiar | Cedida

 

Davant d'aquests fets, els mossos van fer una crida a la precaució i van assenyalar que en cas de rebre trucades d'aquest tipus, no es pagui directament als estafadors. Segons les indicacions, primer cal intentar contactar i parlar amb el familiar en qüestió per comprovar la validesa de la trucada. Tot seguit demanaven que en cas de sospites o si es confirmes que es tracta d'una estafa se'ls avises, tan aviat com fos possible, i és denuncies.

 

Més notícies de la categoria Successos