Bombers

Els bombers rescaten un excursionista al Congost de Mont-rebei

Es va rebre l'avís al voltant de les set de la tarda i es van activar les dotacions aèries i terrestres

Ahir dilluns dia 5 d'agost, al voltant de les set hores de la tarda,  un excursionista va resultar ferit a les muntanyes del Congost de Mont-rebei, al Pallars Jussà.

Es va lesionar les lumbars

Els Bombers van rebre l'avís sobre que un excursionista havia caigut i, a causa de l'impacte, tenia un fort dolor a la part lumbar. Així van activar les dotacions aèries i de muntanya per a poder arribar fins a la persona accidentada. Després d'arribar fins a la localització, van traslladar el ferit ràpidament a l'Hospital de Tremp.

Estiu replet d'actuacions arreu de Catalunya

No ha estat l'única actuació que els bombers han realitzat aquest estiu, sinó tot el contrari. Aquest estiu està sent molt accidentat pel que fa a incendis, i moltes dotacions de bombers són sol·licitades. És el cas, per exemple, de l'últim incendi que s'ha declarat a Montjuïc.

L'incendi es va declarar el passat dissabte durant el matí. Els Bombers de Barcelona van treballar per extingir-lo i sembla que va iniciar-se en uns matolls. Segons han indicat fonts municipals, el foc va començar a cremar en una zona boscosa pròxima al cementiri i al Castell del Port. 

Fins al lloc dels fets es van desplaçar un total de deu dotacions terrestres del cos d'emergències de la capital catalana i també un helicòpter dels Bombers de la Generalitat. Gràcies a la ràpida intervenció, cap a les 18.30 hores de la tarda l'incendi  ja va poder ser totalment extingit.

També et pot interessar...