Els Bombers rescaten 4 excursionistes, un ferit, en diverses rutes de muntanya del Vallès Oriental i la Cerdanya

El ferit és un excursionista que ha caigut de 20 metres pel turó de Morou

Els Bombers rescaten un excursionista ferit al Montseny
Els Bombers rescaten un excursionista ferit al Montseny | Twitter / @bomberscat

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han hagut de treballar en diferents actuacions i rescats de muntanya aquest diumenge 3 de març. Un total de 4 excursionistes han hagut de ser evacuats durant les seves respectives travessies pel Vallès Oriental i la Cerdanya.

Un home ha resultat ferit després de caure d'una altura d'uns 20 metres pel turó de Morou. Els Bombers i el grup de rescat han pogut rescatar a l'excursionista ferit que s'havia precipitat per la cara nord del citat turó, tocant al Montseny (Vallés Oriental).

El ferit ha estat estabilitzat a lloc de l'accident i ha estat traslladat amb gruatge fins al lloc on l'esperava un equip del Servei d'Emergències Mèdiques.

3 excursionistes rescatats en helicòpter del canal de l'Ordiguer

Tanmateix, el Grup de Recolzament d'Actuacions Especials dels Bombers de la Generalitat també han hagut de rescatar amb helicòpter un grup de tres excursionistes, els quals havien quedat bloquejats a la part alta de la canal de l'Ordiguer, situat al municipi de Montellà i Martinet, a la comarca de la Cerdanya.

Afortunadament, els tres excursionistes rescatats es trobaven en bon estat de salut i han estat traslladats fins a Estana.

Mor una parella en un incendi a Barcelona

Aquest diumenge 3 de març, els Bombers també han hagut de treballar en un tràgic incendi que ha provocat la mort de dues persones a Barcelona. Les víctimes, un home de 74 anys i una dona de 65 anys, han perdut la vida en un incendi declarat al seu domicili del districte de les Corts de la capital catalana.

Un total de deu dotacions dels Bombers de Barcelona i quatre de la Generalitat han treballat en l'incendi, que malauradament s'ha saldat amb la mort de dues persones. A més, s'ha hagut de desallotjar tots els veïns del bloc i tallar al trànsit tota la zona.


Comentaris

envia el comentari