Els Bombers salven dos gossos en un incendi a Lloret de Mar

Els animals es trobaven en una casa ocupada de tres plantes, on s'hi ha cremat la cuina i dues habitacions

Els Bombers, en arxiu
Els Bombers, en arxiu | Bombers de la Generalitat

Els bombers del Parc de Bombers de Lloret de Mar han hagut de fer una intervenció inesperada aquesta matinada en el mateix municipi de la comarca de la Selva. Aquests, de fet, han salvat dos gossos de l'interior d’una casa ocupada on s'hi estava produint un incendi. Els bombers van rebre un avís alertant d'un foc a un habitatge abandonat al centre de la localitat. 

Dues dotacions es van desplaçar al nucli antic del municipi al voltant d'un quart de dues de la matinada, per apagar un foc que havia començat en un edifici situat a la plaça de l’Església. L’habitatge era una casa de tres plantes i les flames van acabar afectant dues habitacions i la cuina.

Els bombers, així mateix, van actuar van extingir el foc després de comprovar que no hi havia cap persona a dins de la casa. El que sí que van trobar-hi, però, van ser els dos animals als quals van poder treure de l’edifici sans i estalvis. 

Un incendi a un hotel de Lloret obliga a desallotjar 400 persones

Un altre incendi va afectar fa pocs dies, a un edifici de Lloret de Mar obligant a desallotjar a 400 persones. Concretament el passat 9 d’agost, els bombers van haver d’actuar a un hotel situat al Passatge Brau. Les flames van començar a la bugaderia de l’establiment que es troba a la quarta planta i, tot i els esforços dels bombers, va acabant inhabilitant tota la instal·lació.

Vuit dotacions, entre elles un camió amb escala, es van desplaçar a la zona després de rebre un avís pels volts de dos quarts de dues de la matinada. Els equips d’emergència van poder controlar ràpidament el foc i el van donar per totalment extingit a les 02.43 hores sense que hi hagués cap ferit.

Per raons de seguretat, els bombers van obligar a l'hotel a tancar la tercera i quarta planta a més de dues habitacions de la segona. Els turistes que es trobaven a les habitacions clausurades van ser reallotjats a altres instal·lacions hoteleres de la zona. Abans, van poder recuperar les seves pertinences d'aquestes habitacions però acompanyats pels bombers.    


Comentaris

envia el comentari