rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Els Bombers retiren un anell d'acer del penis d'un home de 70 anys a Alacant

Van haver d'utilitzar una serra d'alta precisió
Una serra d'alta precisió com la que han utilitzat per extreure-li l'anell del penis. | Cedida

 

Els Bombers d'Alacant, a València, van haver d'anar, urgentment, aquest passat dimecres, 18 d'abril, a l'Hospital del Vinalopó, al municipi d'Elx, per extreure un anell d'acer que s'havia quedat encaixat al penis d'un home de 70 anys, el qual li estava tallant el reg sanguini i podia arribar a perdre'l. 

 

Una intervenció que va durar aproximadament uns vint-i-tres minuts, segons han relatat avui fonts del Consorci. Per a poder fer-ho, els agents van utilitzar una petita serra d'alta precisió, tipus Dremel, per trencar la peça metàl·lica.

L'home podria haver perdut el penis

Aquesta era la primera vegada que aquests efectius dels bombers realitzaven una pràctica d'aquestes característiques. Normalment, aquesta serra d'alta pressió s'utilitza per tallar anells que queden atrapats als dits i no es poden treure, sigui per una inflamació o altres causes semblants. Afortunadament, l'operació va ser tot un èxit i l'home ja ha estat donada d'alta del centre hospitalari.

 

 

Un cas similar a Leganés

L'any passat, un home de 65 anys acudia a l'Hospital Universitari Severo Ochoa, després d'estar durant dos dies amb un anell al penis, ja que no podia extreure'l. Així doncs, i davant la complicació dels fets, va ser necessària la intervenció dels Bombers de Leganés, que amb una miniradial, van poder alliberar-lo de l'objecte que s'acostuma a utilitzar en les relacions sexuals.

 

Segons la informació facilitada pel Consistori de Leganés i el centre hospitalari, els Bombers van acudir a la trucada d'urgència que es va realitzar des del complex hospitalari, a les 19.00 hores. Allí, es van trobar a un home amb un anell gruixut al penis que portava posat durant més de 48 hores i que no podia extreure.

 

Així doncs, els metges van preparar a l'home per realitzar-li la intervenció i, amb una serra radial «utilitzada per a treballs de precisió», es va procedir a tallar l'objecte.

 

 

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris