Una dona resulta intoxicada per fum després d'un incendi en un pis de Sabadell

Ha estat traslladada a l'hospital de Parc Taulí pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM)

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquest matí en l'extinció d'un incendi en un pis de Sabadell, a la comarca del Vallès Occidental. Segons ha indicat el cos d'emergències, el foc s'ha declarat en un habitatge situat a la carretera de Prats de Lluçanès. Les flames han estat confinades en el pis afectat, evitant d'aquesta forma que se segueixi estenent cap a altres parts de l'edifici, de cinc plantes. 

Tot i això, una dona que es trobava a l'interior de l'immoble ha resultat intoxicada per inhalació de fum. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha traslladat la víctima a l'hospital de Parc Taulí de Sabadell, on a hores d'ara es recupera. 

Diversos incendis la setmana passada

Recordem que dijous passat, quatre persones van resultar intoxicades per inhalació de fum, després d'un incendi en un local de Tordera, a la comarca del Maresme. Segons van indicar els Bombers de la Generalitat, el foc va cremar llavors el tub d'extracció de fums d'una xemeneia de l'establiment, situat al punt quilomètric 1,2 de la GI-512. 

Els equips d'emergències van rebre l'avís a les 22.37 hores,  i fins al lloc del succés es van desplaçar un total de tres dotacions. No obstant això, el foc el van apagar els mateixos inquilins de l'establiment, amb ajuda d'un extintor. 

També cal dir que dimecres es va declarar un altre incendi, aquest cop en un pis de Mataró capital.Les flames van cremar llavors la campana extractora i els mobles d'una cuina de l'immoble afectat, i un cop més van ser els mateixos veïns els que van aconseguir apagar-les amb un extintor. En aquest cas, una persona va ser atesa per inhalació de fum, però va rebre l'alta en el mateix lloc. Com a conseqüència d'aquest altre incendi es van activar un total de tres dotacions dels Bombers de la Generalitat. 


Comentaris

envia el comentari