Els Bombers han realitzat una trentena de serveis per les pluges intenses

La majoria han estat per petites inundacions i arbres caiguts

Els Bombers han realitzat una trentena de serveis a causa de les fortes pluges
Els Bombers han realitzat una trentena de serveis a causa de les fortes pluges | Twitter (@NachoBejarnoS)

Els Bombers de la Generalitat han realitzat una trentena de serveis per les pluges intenses d'aquest diumenge a la tarda. D'aquestes, 25 han estat al Baix Llobregat i 5 al Maresme. La majoria han sigut per afectacions lleus, com arbres caiguts o a punt de caure o petites inundacions, segons el cos.

El telèfon d'emergències també ha rebut una vintena d'avisos entre les dotze i les sis de la tarda. Concretament, de les dotze del migdia fins a les cinc han estat deu les trucades, mentre que en només una hora -de les cinc a les sis- s'han rebut deu avisos més. Els avisos s'han concentrat al Maresme i al Baix Llobregat, concretament al Prat de Llobregat, Sant Just Desvern i a Sant Boi de Llobregat.

Un petit tornado al Port de Barcelona

Una de les incidències més destacades de la jornada ha estat la causada per un petit tornado al Port de Barcelona, on ha ocasioant alguns desperfectes als contenidors i a alguns vehicles. A banda d'aquesta mànega al port, i pel que fa a Barcelona, els Bombers de la ciutat no han rebut cap avís per pluges durant la tarda, encara que les precipitacions han estat considerables en algunes zones, com a la Plaça de Sants amb 62,6 mm o al districte de Sants-Montjuïc (45,4 mm).

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari