Imatge d'uns Mossos.

Bones notícies sobre el noi de 17 anys desaparegut a Girona fa 4 dies

El noi de 17 anys ha estat localitzat gràcies a la col·laboració ciutadana

El passat diumenge, 24 de juliol, va tenir lloc una desaparició que ha fer saltar totes les alarmes al terme municipal de Pals, a la comarca del Baix Empordà, a Girona. Un noi de només 17 anys va desaparèixer a aquesta localitat i avui, 27 de juliol, els Mossos d'Esquadra han donat una bona notícia: el jove ha aparegut i està sa i estalvi. 

El menor d'edat, que es diu Beamlaku, però també es fa dir Mario, va desaparèixer el passat diumenge. La seva família no va trigar a posar una denúncia als Mossos d'Esquadra, ja que el jove necessitava medicació. Els agents policials no van trigar a obrir una investigació per trobar el parer de l'adolescent i, a més, van demanar col·laboració ciutadana a través del seu perfil de Twitter. 

«Noi de 17 anys deasparegut el 24 de juliol a Pals (Baix Empordà). Es fa dir Mario. Fa uns 1,80 m d'alçada, constitució corpulenta, cabells arrissats curts i ulls negres», exposa la primera part del comunicat que va compartir la policia dos dies després de la seva desaparició mitjançant les xarxes socials.

A més, aquesta descripció física també ha estat acompanyada d'un petit fragment on s'explica com anava vestit: «Anava vestit amb una samarreta negra, pantaló curt i negre i calçat esportiu de color fosc».

La col·laboració ciutadana ha estat clau per trobar el menor desaparegut a Girona

El 'tuit' on els Mossos d'Esquadra han compartit aquesta detallada descripció del jove ràpidament ha arribat a més de 300 'retuits'. Com passa en molts casos de persones desaparegudes, la col·laboració ciutadana ha estat una gran ajuda per trobar el desaparegut. 

▶️ Laporta, en estat pur, es desinhibeix i balla amb una aficionada a Las Vegas

Ara, Beamlaku ja ha estat trobat i, malgrat que els seus familiars ho han passat molt malament durant els últims dies, es pot confirmar que tot ha quedat en un ensurt, ja que l'adolescent està sa i estalvi.