Borja Aybar, el pilot sevillà que no va poder tornar a casa després de celebrar el 12 d'octubre

El pilot tornava de desfilar a Madrid amb el seu Eurofighter quan de sobte el seu avió va caure en picat

Imagen de Borja Aybar.
Imatge de Borja Aybar. | Cedida

El pilot mort aquest dijous 12 d'octubre a la base aèria de los Llanos d'Albacete va néixer a Sevilla i es diu Borja Aybar. Tot va succeir de sobte, ningú s'esperava el succés. Les famílies dels diferents pilots que estaven participant en la desfilada de les Forces Armades esperaven amb ganes el retorn de les seves parelles a la base. Però de sobte, tot va canviar en sentir-se un fort soroll. Un núvol negre començava a pujar cel amunt i el nerviosisme entre els familiars començava a sorgir a la plataforma on es trobaven la majoria. Un moment de dolor, pànic i por per no saber que passava o a qui li estava succeint. Fins que la notícia va arribar a la família. La dona de Borja i la seva filla petita estaven esperant a l'home de la seva vida a la plataforma d'aterratge, però la desgràcia la va agafar amb ell i mai va arribar.

Borja era ni més ni menys que l'actual capità de la base aèria de los Llanos a la localitat d'Albacete. Per a ell, cada 12 d'octubre representava l'educada i merescuda forma d'agrair a tots els seus companys el seu dia a dia. Per això, li encantava participar en la desfilada, ja que per a ell, com a capità de la base, era tot un orgull. Una forma de donar les gràcies als seus i rebre-les per tot l'esforç realitzat durant l'any. El capità va poder gaudir de la seva desfilada amb l'honor que es mereixia, actuant al costat d'altres tres Eurofighters solcant els cels de Madrid.

La pena va ser el retorn, mai va aconseguir tornar de la seva última maniobra, la que s'esperava que fos la més tranquil·la de totes, però que va acabar sent la més perillosa. Era un apassionat dels avions de combat, però també tenia un altre hobby del qual gaudia molt, ja que li encantava l'esport i sortia molt a córrer. Desgraciadament, Borja  ha perdut la vida en un dels dies més representatius i importants de la seva vida.


Comentaris

envia el comentari