Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge de fotos de primer pla de Begoña Villacís amb rostre somrient i, al costat, una silueta d'un home

Qui era Borja, el germà de Begoña Villacís que ha sigut assassinat i té un passat fosc

El tràgic succés ha tingut lloc durant el migdia d'aquest 4 de juny

Borja Villacís, germà de la política Begoña Villacís, ha estat assassinat a trets a Madrid a les 12.30 hores a la M-612, a l'altura del quilòmetre 6 de la carretera de Fuencarral-El Pardo, segons ha informat la Policia Nacional. Aquest atac, perpetrat des d'un cotxe en fugida, se sospita que podria ser una venjança.

Borja Villacís, germà de la coneguda política Begoña Villacís, va ser un arquitecte de renom i empresari al sector de la construcció. Va desenvolupar una carrera professional destacada gestionant projectes immobiliaris d'importància, combinant la seva formació acadèmica amb una sòlida experiència en la gestió d'obres.

La seva trajectòria va incloure la direcció i la coordinació de projectes complexos, des de la planificació inicial fins a l'execució, demostrant habilitats tant tècniques com de lideratge.

Maten a trets el germà de Begoña Villacís
Begoña Villacís, hermana de Borja | EDATV

En contrast amb la carrera pública de la seva germana Begoña, que és una figura prominent a la política espanyola, Borja va preferir mantenir-se en l'àmbit privat, centrat en la seva passió per l'arquitectura i la construcció. La relació amb la seva germana afegia una dimensió interessant al seu perfil, encara que tots dos van seguir camins professionals diferents.

Tot i el seu baix perfil públic, Borja Villacís va contribuir significativament al desenvolupament del sector immobiliari, mostrant un compromís amb la qualitat i la innovació en els seus projectes.

Aquesta dualitat a la família Villacís destacava la diversitat de talents i enfocaments dins un mateix nucli familiar.

Tot i això, Borja Villacís també tenia un passat fosc i que ara surt a la llum després de ser assassinat a trets a Madrid a la carretera de Fuencarral-El Pardo. L'atac, perpetrat des d'un cotxe en fugida, se sospita que podria ser una venjança.

Borja, de 41 anys, tenia antecedents penals, incloent-hi vincles amb moviments ultres i tràfic de drogues, a més de condemnes prèvies per agressió i una investigació per blanqueig de capitals.

La Policia Nacional està investigant el cas, relacionant-lo amb el seu passat delictiu. Aquesta tragèdia exposa les complexitats i les contradiccions a la vida de Borja Villacís, que, malgrat els seus èxits professionals, no va poder escapar d'una vida paral·lela que li va complicar l'existència i que, segons les primeres investigacions, podria explicar el tràgic succés.

De moment, Begoña Villacís no ha fet declaracions, ni cap portaveu de la família.