Un borratxo agredeix la policia i personal sanitari i acaba a l'hospital a Terrassa

Va acabar detingut i traslladat a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa

El dilluns al vespre, la Policia Municipal de Terrassa va rebre una trucada informant sobre el fet que una persona, probablement borratxa, havia caigut diverses vegades al terra i presentava diverses ferides.

Efectius de la Policia Municipal i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques van acudir al lloc dels fets després de rebre l'avís a 20.40 hores. En arribar-hi, la persona ferida va manifestar que no volia ser atesa, i segons informa 'Món Terrassa', va agredir al personal sanitari i als agents de policia. Per aquest motiu va ser detingut i traslladadat a l'hospital per tal de curar-li les ferides.

Una motorista borratxa xoca contra un cotxe

El mateix dilluns, a les 22.50 hores, va haver-hi un accident entre un turisme i un ciclomotor a la rambla de Francesc Macià de Terrassa. La motorista implicada va donar positiu en la prova d'alcoholèmia amb una taxa de 0,84 mg/l. 

La conductora del ciclomotor va ser traslladada a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa, on els agents li van realitzar, novament, les proves d'alcoholèmia. Els resultats encara van ser ptjors, en concret de 0,96 i 0,92 mg/l —segons el mitjà esmentat—, per aquest motiu es van obrir diligències penals.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari