Imatge dels Mossos al Palau de Congressos

Els Mossos se'n fan creus: surrealista troballa en obrir unes bosses de brossa a Sitges

Els lladres eren molt selectes i s'havien especialitzat en robar gelats, llaunes de conserves, cafè i xocolatines

A Catalunya s'hi produeixen, de ben segur, algunes de les històries més insospitades. L'últim operatiu dels Mossos d'Esquadra a Sitges n'és una bona mostra. Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 5 d’abril a Sitges tres homes, entre els 32 i els 49 anys, per furtar aliments en diferents establiments del municipi. 

Fins aquí, sembla que ens referim a un furt a l'ús. El més sorprenent, però, és que el grup, amb una acumulació de 22 antecedents policials, s'havia especialitzat en robar bàsicament gelats, llaunes de conserves com tonyina, cafès i rajoles de xocolata. 

Els fets van tenir lloc als volts de les quatre de la tarda quan uns agents van observar un vehicle que circulava a gran velocitat a l’avinguda Camí dels Capellans en direcció al centre del municipi de Sitges. 

Imatge dels gelats i les conserves interceptades pels Mossos d'Esquadra.
Imatge dels gelats i les conserves interceptades pels Mossos d'Esquadra a Sitges. | ACN

Bosses de brossa plenes

Un cop aturat, durant l’escorcoll van localitzar diverses bosses d’escombraries plenes de gelats, llaunes de conserves i cafè, entre d’altres. 

Veient que els homes, tots ells amb antecedents per furts diversos, es contradeien a l’hora d’explicar la procedència del productes, els agents van procedir a la seva detenció.

Després de fer les comprovacions pertinents, els agents van aconseguir esbrinar que tots aquests productes havien estat sostrets, minuts abans, en un establiment comercial de Sitges. 

▶️ Terrible troballa de la Guàrdia Civil a Barcelona: apareix el cadàver d'una dona

Havien buidat una vitrina de xocolates i s'havien endut conserves per valor de 2.000 euros

Els presumptes autors havien buidat completament la vitrina de la xocolata i de les conserves amb un valor superior als 1.000 euros.

Els arrestats, amb 22 antecedents policials, van passar a disposició del jutjat de guàrdia i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.