Ángel Boza hauria participat en un altre robatori de nou ulleres de sol

El membre de 'La Manada' hauria comès abans un delicte similar al del passat dimecres, segons el jutge titular del Jutjat d'Instrucció 4 de Pamplona

Imagen de Ángel Boza, miembro de 'La Manada', en los juzgados de Sevilla
Imatge d'Ángel Boza, membre de 'La Manada', als jutjats de Sevilla | Cedida

Ángel Boza ha ingressat a presó provisional i sense fiança després que aquest dimecres intentés robar unes ulleres de sol a un centre comercial de Sevilla i envestís després dos vigilants de seguretat mentre fugia. La Policia Local va detenir-lo minuts després i el Jutjat d’Instrucció número 16 de Sevilla ja ha decretat el seu ingrés a presó.

És sorprenent que algú que es troba en llibertat condicional i amb mesures cautelars per una condemna d’abusos sexuals hagi decidit tornar a delinquir. Segons informa el mitjà digital ‘El Español, sembla que el robatori d’ulleres és el punt dèbil de Boza.   

La policia Navarra hauria trobat indicis d’un altre robatori

La seva situació judicial no l’ha frenat per a cometre el robatori a El Corte Inglés, provant d’endur-se unes ulleres de la marca Oakley valorades en uns 200 euros canviant-les per unes altres. Però aquest no era el primer cop que feia una acció semblant. De fet, el robatori d’ulleres sembla la seva gran passió, com va demostrar la nit abans d’abusar sexualment de la jove madrilenya als Sanfermines de 2016.

Els cinc membres de ‘La Manada’ van participar en el furt de nou ulleres de sol a una òptica de San Sebastià, segons el jutge titular del Jutjat d’Instrucció 4 de Pamplona. El magistrat feia referència a un robatori «realitzat per uns individus coincidents amb les característiques físiques» de ‘La Manada’. 

Posteriorment, els investigadors de la Brigada de Delictes contra les Persones de la Policia Foral de Navarra van obtenir un missatge de Boza on admetia: «Vam entrar a una òptica els 5 i ens vam endur 9 ulleres»

Imagen de Ángel Boza, El Prenda y el militar Cabezuelo, en los Sanfermines.
Imatge d'Ángel Boza, El Prenda i el militar Cabezuelo, als Sanfermines. | Cedida

 

Antecedents per delictes de robatori i la seguretat viària

Aquesta tampoc hauria sigut la seva primera vegada. El membre més discret de ‘La Manada’ comptava amb antecedents per delictes de robatori amb força, com el seu company José Ángel Prenda, a més de tenir antecedents per delictes contra la seguretat viària. Segons el diari citat, a la passió de Boza de robar ulleres de sol, s’afegeix la de conduir ebri.

El 2014 es va saltar un control policial. Era sota els efectes de l’alcohol i va decidir escapar de les autoritats per no ser arrestat però va ser atrapat minuts després. L'any 2016, Ángel Boza va reincidir conduint de nou ebri. Finalment, en el moment de l’últim robatori, tenia retirat el carnet de conduir per múltiples infraccions de trànsit.


Comentaris

envia el comentari