IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

🚑 Espanya supera el milió de contagis de Covid-19 amb la pandèmia encara descontrolada

Brutal agressió a una menor i a la seva mare a les portes d'una discoteca de Reus

La jove va patir una commoció cerebral i la mare té trencada la tíbia

fabrica reus
Els fets han tingut de lloc a la discoteca La Fàbrica de Reus | Cedida

A través de les xarxes socials una jove ha denunciat una brutal agressió que va patir ella mateixa i la seva mare davant de la discoteca reusenca La Fábrica. Els fets van passar la matinada del dissabte 2 de febrer quan les dues persones van decidir anar a aquesta discoteca per celebrar la festa del Carnaval. Les noies asseguren que el porter de l'establiment d'oci nocturn les va empènyer brutalment i com a conseqüència van haver de ser ateses pels serveis mèdics. 

 

Agressió a una menor i a la seva mare a La Fábrica

La noia i la seva mare, davant de la discoteca La Fabrica de Reus, van ser agredides per un treballador de seguretat del local que les va empènyer, com es pot veure en el vídeo que s'ha fet viral. La noia va patir una commoció cerebral i la mare es va trencar la tíbia, segons explica el Diari de Tarragona. La jove va denunciar aquest fet a les xarxes socials, ja que moltes de les persones que es trobaven davant del local van presenciar l'agressió

El porter les va empènyer provocant-los ferides 

Segons el Diari de Tarragona, el motiu pel qual les dues dones van ser agredides és que a la jove, menor d'edat, li van denegar l'entrada.  Davant d'aquest fet tant la noia com la seva mare van demanar el full de reclamacions, ja que també van negar l'entrada al local d'oci nocturn a la progenitora. Davant d'això el porter de la discoteca La Fabrica va empènyer a les dues noies al terra provocant-los ferides, fins al punt que la mare ara està esperant ser operada pel trencament de la tíbia.

La discoteca lamenta els fets

Des del local d'oci nocturn, La Fabrica Reus, expliquen que lamenten els fets ocorreguts la nit de dissabte 2 de març, festa del Carnaval, i que cada cap de setmana passen milers de persones per la discoteca de la capital del Baix Camp sense que hi hagi problemes.


Comentaris

envia el comentari