Bus encastat en un accident.

Un bus perd el control a Montgat i xoca contra una casa provocant una fuita de gas

Els bombers han pogut controlar la fuita poc temps després

Ensurt i dels grossos aquesta matinada al Barcelonès. Els serveis d'emergències han rebut un avís per un vehicle que s'havia encastat en una casa. Malgrat l'espectacularitat de l'avís, per sort no s'ha hagut de lamentar víctimes ni ferits greus.

Els fets han passat a les 5.59 hores al carrer Sant Antoni Maria Claret de Montgat. Un autobús que circulava en aquest carrer ha acabat encastant-se contra una casa. El conductor del vehicle hauria perdut el control d'aquest per causes que es desconeixen. 

Ha estat llavors quan el bus ha acabat xocant primer contra el mur perimetral de la casa i després de traspassar-la, contra la façana.

Per sort, el vehicle no transportava passatgers en aquell moment. Tanmateix, el conductor del bus ha hagut de ser atès pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que l'ha traslladat ferit en un hospital.

A causa del fort xoc contra la casa, el comptador de gas de la finca ha quedat afectat i s'ha produït una fuita. Dues dotacions dels Bombers de la Generalitat han anat fins al lloc dels fets i han pogut controlar la fuita ràpidament, sense que hi hagués més afectacions.

També han revisat l'estat de la casa on el bus s'havia encastat i han descartat que hi hagués risc estructural.