Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de l'Agustín, desaparegut a Barcelona.

Busquen l'Agustín, desaparegut a Barcelona: quatre dies sense notícies d'ell

Respon al nom d'Agustín i l'últim cop que el van veure va ser al barri de Sant Andreu.

Els Mossos d'Esquadra busquen a l'Agustín, un home de 62 anys, que va desaparèixer el divendres 24 de febrer al barri de Sant Andreu, a Barcelona. L'home va desaparèixer el passat diumenge, 26 de febrer. 

L'home, que podria haver-se desorientat, quan va desaparèixer portava una camisa clara, una parca de color verd, uns texans i unes sabates de vestir taronges. Els mossos demanen la col·laboració de la ciutadania, qualsevol persona que pugui proporcionar informació que truqui al telèfon d'emergències 112. 

Altres desaparicions a Catalunya

La setmana passada va desaparèixer una menor, en aquest cas, al barri de Sarrià. La jove es deia Jèssica i en el moment de la desaparició vestia amb texans i un jersei de llana de color vermell. 

La jove va ser trobada poques hores després en bon estat de salut, gràcies a la col·laboració de la ciutadania. Els Mossos d'Esquadra destaquen la importància de les primeres hores de la desaparició, ja que, són les més importants per a la recerca de pistes i la recerca del cas. 

Fa més de dos mesos un muntanyista també va desaparèixer. José Antonio Martínez, va viatjar fins a Ceclavín, Càceres, el poble de la seva parella, per pujar a El Clavitero.

La pista de José Antonio va desaparèixer el 29 de desembre: <<comenco la ruta, tot OK>>, li va enviar a la seva parella. Aquest va ser el darrer missatge que va enviar, el seu rastre es va perdre el mateix dia que va cocomençar la ruta.

La seva parella, Merche, va ser qui va alertar de la seva desaparició. El grup d'excursionistes amb qui anava José Antonio no van sortir a fer la ruta, un fet que va activar ràpidament al 112. 

Les males condicions meteorològiques han dificultat la seva recerca, ja que, es va haver d'aturar per la impossibilitat d'accedir en alguns punts de la ruta, a causa de plaques de gel. El passat mes de febrer, un grup d'experts acompanyat amb gossos van fer recerca per la zona baixa d'El Calvitero, on un dels gossos va trobar rastre.