Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'Andrea Aparció, desapareguda a Sitges

Busquen l'Andrea, una noia de Sitges desapareguda des d'aquest dijous

Es demana l'ajuda de la ciutadania

Imatge d'Andrea Aparció, desapareguda a Sitges
Imatge d'Andrea Aparcio, una noia major d'edat i veïna de Sitges desapareguda des d'aquest dijous 19 de novembre  | Ràdio Maricel

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Sitges busquen a Andrea Aparicio Ricart, una noia major d'edat i veïna de Sitges desapareguda des d'aquest dijous 19 de novembre. La darrera vegada que va ser vista va ser a les 11.45 hores de la nit al caixer d'una entitat bancària del carrer major del municipi. En el cas de tenir qualsevol informació es demana dirigir-se als cossos de seguretat.

 

Troben un cadàver a prop de la casa de l'home desaparegut a Olot fa un mes

Aquest dijous, els Mossos d'Esquadra van trobar el cos sense vida d'una persona en una zona propera a la casa de l'home de 82 anys desaparegut fa més d'un mes a Olot, a la comarca de la Garrotxa. Agents amb la unitat canina estaven rastrejant el terreny ahir al migdia quan van veure el cadàver, que encara no ha estat identificat. El cos es trobava en una zona boscosa de difícil accés i per accedir-hi es va haver d'activar la unitat de muntanya dels Bombers de la Generalitat, que va permetre que la comitiva judicial i el forense poguessin inspeccionar el lloc i fer el corresponent aixecament del cadàver.

El veí d'Olot va desaparèixer a principis del mes d'octubre, concretament el dimarts 6 d'octubre. Segons van explicar els seus familiars als cossos de seguretat, l'home va sortir a passejar, com feia habitualment, i ja no va tornar a casa. En trobar-lo a faltar, el seu fill va denunciar-ne la desaparició el dimecres 7 d'octubre a la comissaria i va explicar que l'última vegada que el va veure va ser el dia anterior.

El dispositiu de recerca de l'home, que va comptar amb la participació d'efectius dels Mossos d'Esquadra, Policia Local, Agents Rurals i efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), es va iniciar el mateix dimecres, ampliat l'endemà.