Bastian Riera, un nen desaparegut a Barcelona

Busquen Bastian, un nen de només 5 anys desaparegut a Catalunya des de fa 3 setmanes

El pare va denunciar la desaparició i s'investiga com un possible segrest parental

Bastian Riera Trindade és un nen de només 5 anys que ha desaparegut a Catalunya. El passat 6 de maig d'aquest 2022 va ser l'últim dia que van veure a l'infant que estan buscant.

Va ser aleshores quan el seu pare va anar a una comissaria dels Mossos d'Esquadra per notificar la possible desaparició del seu fill. Va ser després de dos dies sense saber res del menor.

Segons s'ha pogut saber, a través de les informacions oficials, el pare de Bastian va acudir el dia 8 de maig a denunciar els fets.

Els pares del menor es troben enmig d'un procés de separació, per la qual cosa el nen no viu juntament amb el seu pare i la seva mare. Pel que sembla, la mare s'hauria endut Bastian dins del seu règim de custòdia.

Imatge d'un control de carretera dels Mossos d'Esquadra
Els Mossos busquen al menor | ACN

No obstant això, el pare hauria denunciat la desaparició del nen després de dos dies sense saber-ne res, perquè la mare ja estava incomplint aquest règim de custòdia.

Així, doncs, l'home es va personar en una comissària dels Mossos a Barcelona, lloc de la desaparició del menor, i va denunciar els fets.

Tres setmanes des de la desaparició del nen

De moment és tota la informació que es té sobre el cas. Ja han passat unes tres setmanes i només se sap que encara no s'ha trobat el parador del menor i la seva mare.

La desaparició estaria sent tractada com un suposat cas de segrest parental i els agents es troben fent tot el possible per trobar el parador del nen.

A més, ja s'ha demanat col·laboració ciutadana per intentar facilitar els treballs dels agents. Així, des de l'organització SOS Desaparecidos s'ha compartit un cartell amb informació i una imatge del nen.

En aquest cartell es fa esment que Bastian és un nen de 5 anys, amb una estatura d'1,10 metres i de complexió prima. A més, també s'especifica que és un nen d'ulls i cabells castanys.

En aquest sentit, es demana que, en cas de saber alguna cosa del menor o haver-lo vist en algun lloc, es posi en contacte amb el cos de seguretat o es contacti amb els telèfons de SOS Desaparecidos.

Per tot plegat, se segueix treballant a trobar el parador del menor i de la mare, ja que s'entén que tots dos podrien estar junts en un mateix lloc.

Fins ara no s'ha sabut res sobre ells, però se seguirà investigant per donar, com més aviat millor amb Bastian Riera.