Busquen un camioner desaparegut a la platja i el troben dormint begut al camió a Tarragona

L'avís el va donar un company seu, que l'havia perdut de vista després que els dos beguessin massa cervesa

Un cotxe patrulla dels Mossos d'Esquadra.
Es van activar Salvament Marítim, la Policia Local, els Mossos i la Guàrdia Civil | ACN

Surrealista situació que es va viure aquest divendres a la costa del Baix Gaià. Les policies locals de  Creixell, Torredembarra i Roda de Berà, juntament amb els Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Civil i Salvament Marítim van iniciar la recerca d'un camioner de nacionalitat polonesa que s'hauria llençat al mar. 

Segons informa el 'Diari de Tarragona', van rebre l'avís per part d'un altre camioner polonès que feia el viatge conjuntament amb el presumptament desaparegut. Els dos homes van fer una aturada en el seu viatge a l'N-340, entre Creixell i Torredembarra, per descansar. Van comprar cerveses i van anar a beure-se-les a la platja, però van beure massa i els dos van acabar ebris

Un conductor es va adormir a la platja, mentre que l'altre es va despullar i es va quedar en roba interior i va desaparèixer. En despertar, l'altre conductor va veure la roba a la sorra i va pensar-se que el seu company s'havia llençat al mar. Per això, va avisar els serveis d'emergència. 

Tal com apunta el citat mitjà, es van activar Salvament Marítim, la Guàrdia Civil, els Mossos d'Esquadra i les policies locals de Creixell, Torredembarra i Roda de Berà, que van començar la recerca de l'home. Finalment, però, lluny d'haver-se ofegat al mar, una patrulla va localitzar l'home begut, dormint la mona, en calçotets i recolzat a la roda del seu camió. Així doncs, es va desfer el dispositiu de recerca i es van obrir les diligències pertinents.


Comentaris

envia el comentari