Carla López Subiranas desapareguda

Busquen la Carla, desapareguda després de passar la nit amb la seva parella

La dona havia d'anar a treballar l'endemà, però mai no va arribar a assistir-hi

Dilluns passat va desaparèixer una dona sense deixar rastre entre les localitats de Calella i Pineda de Mar, a la comarca del Maresme

Es tracta de Carla López Subiranas, una dona de 36 anys. La darrera vegada que la van veure va ser quan es dirigia al seu lloc de treball. La desapareguda havia d'obrir la clínica on treballava, però mai ho va arribar a fer.

La família no creu que Carla desaparegués de manera voluntària

Des d'aleshores, el telèfon de la dona està desconnectat. Els familiars de la dona, desesperats pels fets, van denunciar la seva desaparició ràpidament. Tots estan convençuts que la desaparició de Carla no va ser de manera voluntària.

El dimarts passat la família va dur a terme una batuda amb el permís dels Mossos d'Esquadra per intentar trobar la dona. La recerca, efectuada per familiars i amics, es va fer als voltants del lloc on va ser vista per última vegada, segons va explicar una veïna.

Ara, els agents estan a càrrec de la investigació i, de moment, no es descarta cap hipòtesi. Han optat per prendre declaració a l'entorn més proper de la desapareguda per intentar recopilar tota la informació possible. Cal destacar que els Mossos d'Esquadra han trobat la cartera de la dona a casa seva.

Mossos d'Esquadra
Els Mossos d'Esquadra han començat a prendre declaració a l'entorn de la desapareguda. | @mossos

L'última persona amb qui va estar la dona desapareguda: la seva parella

Carla López va passar la nit anterior a la desaparició amb la seva parella. L'endemà al matí li tocava a ella obrir el lloc on treballa, una clínica dental. No obstant això, mai no va arribar a aparèixer en aquest lloc.

La família, en aquests moments, demana la col·laboració ciutadana per intentar trobar la desapareguda. Algunes persones ja han començat a compartir cartells amb la cara de Carla a través de les xarxes socials, per així donar difusió al cas.

Es prega que us poseu en contacte amb les autoritats si disposeu d'informació important per al cas que ajudi a fer avançar la investigació de la desaparició. El número per fer una trucada als Mossos d'Esquadra és el 012. D'altra banda, també es pot trucar a les autoritats a través del número de telèfon 932 142 124.

Altres casos de desaparicions

Són moltes les desaparicions que tenen lloc al llarg de l'any. Recentment, es va trobar un home que feia tres anys que estava desaparegut. La Guàrdia Civil el va localitzar a Valladolid en estat d'indigència en una nau industrial abandonada a 1.900 quilòmetres d'on vivia.

Un altre cas és el de Natalia Hernández, una dona que va ser vista per última vegada el 24 d'octubre del 2022. La dona va desaparèixer després d'aterrar d'un vol a l'aeroport de la Palma. Després d'això, mai més no ha tornat a ser vista. L'únic que se'n sap és que mai no va arribar a recollir la seva maleta d'equipatge.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!