Busquen una dona desapareguda a Granollers

L'Assumpta podria estar desorientada i va ser vista per darrera vegada el passat dimecres, 17 d'octubre, al barri de Sant Miquel

Imatge de l'Assumpta, la dona desapareguda a Granollers des del passat dimecres, 17 d'octubre
Imatge de l'Assumpta, la dona desapareguda a Granollers des del passat dimecres, 17 d'octubre | Policia Local RocaV

El cos de Policia Local de Granollers ha fet una crida a les xarxes per trobar una dona desapareguda des del passat dimecres, 17 d’octubre, a la tarda. La dona, que es diu Assumpta, va ser vista ahir per darrera vegada pels voltants del barri de Sant Miquel de la capital del Vallès Oriental.

La nota de cerca, així mateix, apunta que la dona podria estar «desorientada» i que, en aquest sentit, no es descarta que aquest fet l’hagi portat a altres zones o poblacions properes. El radi de cerca, doncs, és força ampli.

Crida per trobar l’Assumpta

El cos de Policia Local de la capital del Vallès Oriental, d’altra banda, ha posat a disposició de tothom el telèfon 600 445 577 o el 112, en cas que algú la trobi o en tingui alguna notícia al respecte.            

 

Granollers, marcat pel cadàver d’una noia desapareguda

El cadàver va ser el 9 de setembre, a la vora del riu Congost, a l'altura de Granollers. Era el de Vianca Alejandra Roca, una noia boliviana de 25 anys que va desaparèixer el passat 16 de juliol a la capital del Vallès Oriental, segons va poder confirmar 'CatalunyaDiari.cat'.                 

El seu cos sense vida va ser localitzat per una persona que passejava per la zona, que ràpidament va alertar als Mossos d'Esquadra. El cadàver es trobava en un avançat estat de descomposició degut al temps que havia estat a l'aigua i a les altes temperatures de l'estiu. La seva identificació la van dur a terme els professionals de l'Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses de Catalunya.


Comentaris

envia el comentari