IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Crida per trobar un home desaparegut a Badalona

El desaparegut, que s'anomena Ángel, està malalt i podria estar desorientat

Imatge de l'home desaparegut aquest dijous, 29 de novembre, a Badalona
Imatge de l'home desaparegut aquest dijous, 29 de novembre, a Badalona | Twitter

Crida a Badalona per trobar un home desaparegut. L’home, que s’anomena Ángel, ha desaparegut al llarg del matí d’aquest dijous a la ciutat del Barcelonès i la seva cerca és urgent, ja que el desaparegut està malalt i podria estar desorientat.

L’home, sobre el qual s’assegura que podria estar en qualsevol lloc de la ciutat de Badalona, vestia una camisa de quadres, una jaqueta blava i texans en el moment que s’ha perdut la seva pista. Finalment, els seus familiars en demanen màxima difusió a les xarxes socials i també ofereixen dos telèfons de contacte: el 699624264 i el 666847363. Si es té qualsevol notícia sobre el desaparegut, d’altra banda, també és pot contactar amb el telèfon d’emergències 112.

 

Busquen un home de 45 anys desaparegut a Sant Cugat del Vallès

Prop de Badalona, en aquest cas a Sant Cugat del Vallès, els Mossos d’Esquadra han demanat col·laboració ciutadana per localitzar un home desaparegut que s’anomena Gustavo i que va desaparèixer el passat dimarts, 27 de novembre, al barri Mira-sol de la localitat vallesana.

La família, en aquest sentit, li va perdre la pista hores després i és per això que van denunciar la desaparició al cos de Mossos d’Esquadra. El cos policial català, d’altra banda, també demana que tots aquells que en tinguin alguna informació al respecte s’adrecin al telèfon d’emergències 112. «Ajuda’ns a trobar-lo», demanen els mateixos Mossos al peu de la seva publicació a Twitter.


Comentaris

envia el comentari