ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma gairebé 20.000 nous contagis i 401 defuncions més per coronavirus

Busquen un home de 42 anys desaparegut a Sant Cugat

En Carles Pérez va desaparèixer el passat diumenge, 2 de desembre, a la localitat del Vallès Occidental

Crida per trobar en Carles Pérez, l'home desaparegut a Sant Cugat del Vallès des del passat diumenge, 3 de desembre
Crida per trobar en Carles Pérez, l'home desaparegut a Sant Cugat del Vallès des del passat diumenge, 3 de desembre | TOT Sant Cugat

Crida per trobar un home desaparegut a Sant Cugat del Vallès. Els Mossos d’Esquadra busquen en Carles Pérez, un veí de 42 anys de la localitat del Vallès Occidental i que res va perdre el passat diumenge, 2 de desembre. Els seus familiars i amics, de fet, van donar el crit d’alerta al cos policial català en veure que l’home no s’havia presentat a la feina el passat dilluns.

«És una persona molt seriosa, no ha faltat mai a treballar i és molt estrany que no hi hagi anat, sense avisar, durant aquests dies», ha explicat un company de feina a ‘TOT Sant Cugat’.

Una setmana sense notícies d’en Carles

Per això mateix, doncs, Mossos d’Esquadra, amics i companys busquen amb insistència en Carles i demanen la màxima col·laboració per a poder-lo trobar. En aquesta línia, la família ha posat a disposició de tothom el telèfon 672751272 per si algú en té alguna pista.

Finalment, també comenten que en Carles —que viu entre Sant Cugat i Rubí, on també hi té la seva feina— és de complexió ample i forta, i fa 1’70 d’alçada.

Troben en Gustavo, l'home desaparegut fa una setmana a Sant Cugat

La desaparició d'en Gustavo va acabar amb final feliç. Els Mossos d’Esquadra van localitzar sa i estalvi en Gustavo, l’home de 45 anys desaparegut des del passat dimarts, 27 de novembre, a Sant Cugat del Vallès. La pista del desaparegut, en aquesta línia, es va perdre al barri de Mira-sol de la localitat vallesana.

Els agents del cos policial català, però, informaven a través de les seves xarxes socials que l’home va ser trobat «sa i estalvi» i van donar les gràcies a tothom per la col·laboració. No es van donar més detalls sobre les causes de la desaparició, ni sobre les circumstàncies. 


Comentaris

envia el comentari