ÚLTIMA HORA

Sanitat confirma més de 8.500 nous casos de coronavirus des de divendres

ÚLTIMA HORA

👑 Joan Carles I decideix marxar d'Espanya

Busquen a una dona de 29 anys desapareguda a Barcelona

No han rebut cap informació seva des del 15 de desembre

La Policia Nacional ha començat la investigació de recerca per trobar a la Jessica Sebastiá, desapareguda el passat 15 de desembre a Barcelona. La dona, de 29 anys, va ser vista per última vegada aquell mateix dia a les 16.00 hores, moment en què es disposava a sortir de casa seva, localitzada a la Vall d'Hebron.

La família va notificar la denúncia a la comissaria del cos de seguretat de Terol, d'on és originaria la Jessica. A l'informe hi van afegir que aquell dia anava vestida amb un xandall de color blau, pel qual podria ser reconeguda de ser alertada per algun ciutadà que doni amb ella.

En el cartell publicat, el qual s'espera que faciliti la trobada de la Jessica, s'inclou també que és una dona de 1.65 m d'alçada i que té el cabell castany, encara que el porta tenyit de ros. Aquestes són les dades que es faciliten per intentar trobar a la desapareguda.

Ressò a les xarxes socials

Com és normal en aquest tipus de situació, les xarxes socials no han trigat a donar veu a aquesta desaparició. Una de les figures més contrastades en donar l'alerta ha estat el Ministre d'Interior, Juan Ignacio Zoido, que ha demanat la col·laboració ciutadana per intentar donar amb la Jessica.

«Jessica té 29 anys i ha desaparegut a Barcelona. Si sabeu alguna cosa d'ella o l'heu vist, truqueu al 112, al 062 o al 091. Pots ajudar a trobar-la. Moltes gràcies», publicava el polític en el seu compte de Twitter.


Comentaris

envia el comentari