URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Busquen una dona de 37 anys desapareguda a Calella

La dona porta desapareguda des del passat dilluns, 12 de febrer, i necessita medicació
Imatge de Dzerassa Agavega, la dona desapareguda a Calella | guàrdia civil

 

La Guàrdia Civil busca una dona de 37 anys desapareguda fa una setmana a Calella. El cos policial espanyol ha informat que Dzerassa Agavega es va perdre el passat dilluns, 12 de febrer, en aquesta població del Maresme i des d’aleshores no se n’ha sabut res al respecte.

 

Per això, la benemèrita cataloga la situació de «molt urgent» perquè, segons informen, la dona de nacionalitat russa necessita medicació constant.

37 anys i de complexió prima

És la informació que ha donat de la dona el cos espanyol. Segons aquests, de fet, la víctima té 37 anys, fa 1,65 d’estatura i és de constitució prima. A més, el cos especifica que la dona necessita medicació, per la qual cosa és molt necessari localitzar-la el més aviat possible.

 

Per això mateix, la Guàrdia Civil posa a la disposició tres telèfons d’emergència —el 062, el 091 i el 122— i demana màxima difusió a les xarxes socials, quelcom catalogat de vital per poder concloure la recerca de la dona.

 

 

L’associació ‘Sosdesaperecidos’, a banda, facilita el 642 650 775 i el 649 952 957 per informar de tot allò relatiu a la dona desapareguda. Finalment, també posa a la disposició el següent correu electrònic: sosdesaparecidos@sosdesaparecidos.es.

La policia busca també una noia desapareguda a Vic

Els Mossos d'Esquadra busquen una noia de només 15 anys desapareguda des del passat dimecres, 14 de febrer, a Vic (Osona).

 

El cos policial català, a més, va explicar ahir que la menor d’edat s’hauria perdut per «la zona de Vic», per la qual cosa la seva cerca abasta altres poblacions del territori de la demarcació de Barcelona.

 

Els pares de la noia van denunciar la situació el passat dimecres i els Mossos van demanar-ne la màxima difusió a les xarxes. El telèfon d’emergències 112, a part, continua sent el número per tots aquells que conservin informació sobre la menor d’edat.