Busquen una dona de 72 anys amb Alzheimer perduda al Baix Empordà

Hi estan treballant els Bombers, Mossos, Policia Local i Agents Rurals i s'ha activat l'helicòpter

Maria Antònia, desapareguda a Calonge el 3 de maig de 2020.
Maria del Carme, la dona que ha desaparegut a Calonge aquest diumenge. | Ajuntament de Calonge

Els equips d'emergència busquen una dona de 72 anys que pateix alzheimer i que s'ha perdut aquest diumenge a la zona de Cabanyes, a Calonge, al Baix Empordà. L'avís s'ha donat a les 16:26 i fins a la zona s'hi han desplaçat dotze dotacions dels Bombers, entre ells l'helicòpter i el Grup de Recerca d'Actuacions Especials (GRAE), a més de Mossos, Policia Local i Agents Rurals.

Ara s'està buscant la dona per la zona on habitualment camina, aprofitant la llum solar. L'avís l'ha donat un familiar de la dona, al adonar-se que s'havia perdut. L'Ajuntament de Calonge ha fet una piulada a les xarxes socials, demanant la col·laboració ciutadana.

Un altre desaparegut a Santa Maria de Palautordera

Al Vallès, els Mossos d’Esquadra han establert un dispositiu de recerca per intentar localitzar un home de 40 anys desaparegut a Santa Maria de Palautordera, un municipi de la comarca del Vallès Oriental. Segons els seus familiars, que han demanat ajuda a través de les xarxes socials, va desaparèixer el 25 d’abril, tot i que els fets no es van denunciar a la policia fins el 27 d’abril, i necessita medicació.

El desaparegut és de constitució prima, té els ulls marrons, fa 1,85 d’alçada, té tatuatges als dos braços i la darrera vegada que se’l va veure portava roba fosca. En els darrers dies la recerca s’ha fet amb mitjans aeris, terrestres i una unitat canina.


Comentaris

envia el comentari