ÚLTIMA HORA

🔴 La UE proposa una ajuda de 750.000 milions d'euros pel coronavirus

URGENT

🚨 Salut actualitza el recompte de morts pel virus a Catalunya i n'afegeix 277

Busquen una dona de 34 anys desapareguda a Girona

Irene Poch Martínez necessita prendre medicació urgent i va desaparèixer el passat dimecres, 18 de setembre
Irene Poch Martínez necessita prendre medicació urgent
Irene Poch Martínez necessita prendre medicació urgent | Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha demanat aquest dijous, 20 de setembre, col·laboració ciutadana per trobar una dona de 34 anys desapareguda a Girona. La jove perduda, Irene Poch Martínez, necessita prendre medicació urgent, segons ha informat el cos policial en un comunicat.

 

La pista de la dona es va perdre el passat dimarts, 18 de setembre, a la capital del Gironès i la Guàrdia Civil i la resta de cossos d’emergència catalans ja han activat l’alerta per a la recerca  de la dona. Aquesta, així mateix, va ser vista per darrera vegada a la zona de Fontajau, a Girona.

 

 

Irene, desapareguda des del dimecres

La Guàrdia Civil, d’altra banda, ha facilitat una sèrie de dades per intentar ajudar a incentivar i facilitar la recerca. Segons ha informat la mateixa benemèrita en un comunicat emès al llarg d’aquesta tarda, Irene Poch Martínez fa 1’70 d’alçada i és de complexió forta. També destaquen que té el cabell de color castany, duu mitja melena i porta ulleres.

 

La darrera vegada que va ser vista a la zona de Fontajau —als afores de la capital del Gironès— la dona duia un jersei vermell, així com també uns pantalons blau marí o negre. A la seva nota, finalment, la Guàrdia Civil —en col·laboració amb qsdglobal— també remarca que la dona necessita prendre medicació de manera «urgent».

 

Les vies de contacte per informar de qualsevol fet en relació a la cerca, la Guàrdia Civil posa a disposició els telèfons de la Policia (091), la mateixa benemèrita (062), els Mossos d’Esquadra (112). Finalment també es posa a disposició el correu info@qsdglobal.com per si algú en té qualsevol informació al respecte. Comentaris

envia el comentari