Busquen una dona de 74 anys desapareguda a Osona

Encarnación Corcoles Ramírez va desaparèixer el passat divendres 27 de juliol

Encarnación Corcoles Ramírez va desaparèixer el passat 27 de juliol
Encarnación Corcoles Ramírez va desaparèixer el passat 27 de juliol | Cedida

Els Mossos d'Esquadra han demanat col·laboració ciutadana a través de les seves xarxes socials per trobar una dona de 74 anys que va desaparèixer la matinada del passat divendres a la localitat osonenca de Masies de Roda. Es tracta d'Encarnación Corcoles Ramírez, que hauria marxat amb el seu cotxe al voltant de dos quarts de sis del matí. El vehicle, que la dona feia temps que no agafava, és un Toyota Land Cruiser de color blau marí amb la matrícula 6528 CGF.

La policia ha compartit una fotografía d'Encarnación per tal que si algú la veu pugui ajudar trucant al telèfon d'emergències 112. Fa 1,45 metres d'altura, té el cabell llarg i ros, una cicatriu a la cara i porta ulleres. Es desconneix la roba que portava en el moment de la seva desaparició. A més, també s'apunta que precisa de medicació.

Busquen un home desaparegut a Barcelona el 17 de juliol

egons ha informat la Guàrdia Civil a través del seu perfil de Twitter, la policia està buscant José María Carrera Llorens, un home de 61 anys a qui els seus familiars li van perdre la pista el passat 17 de juliol a la ciutat de Barcelona.

L'home utilitza ulleres graduades, i en el moment de la desaparició portava vestit de color blau i un maletí negre de metall. La seva família i la policia han demanat la col·laboració ciutadana per tal de trobar-lo. «Necessitem el teu RT, no et costa res i pots ajudar una família desesperada», ha publicat la Guàrdia Civil al seu compte de Twitter juntament amb el cartell i la informació del desaparegut.


Comentaris

envia el comentari