Busquen una dona de 50 anys desapareguda a Premià de Mar

La Teresa, de 50 anys, necessita medicació

Imatge de la dona desapareguda
Imatge de la dona desapareguda | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra busquen una dona que va desaparèixer el passat dissabte, 2 de juny, a Premià de Mar, al Maresme. Es tracta de la Teresa, de 50 anys, i per la qual el cos policial català ha activat tots els canals de cerca i ha avisat a tothom que en tingui qualsevol informació que es posi en contacte amb el 112.

La pista de la Teresa es va perdre el passat 2 de juny al matí. A través d’una  piulada els Mossos d’Esquadra avisen de la pèrdua i expliquen que es tracta d’una dona de constitució normal, amb una alçada d’1,68 i ulls castanys i grans.

La dona necessita medicació

Els Mossos informen també que es tracta d’una dona que necessita medicació i per la qual cosa la seva troballa és de màxima urgència. En aquest context, però, avisen també que es desconeix com anava vestida la dona en el precís instant de la seva desaparició a Premià de Mar.

Amb el record del jove Roberto present

Els Mossos d’Esquadra van localitzar el passat dilluns, 18 de juny, el jove Roberto Lladó Perrens, la pista del qual s’havia perdut el dissabte previ quan havia marxat de Santa Coloma de Gramenet per anar a classes de dibuix.

Els Mossos, com en el cas de la Teresa, van activar tots els canals de cerca —van trobar una imatge del jove baixant a la parada de Diagonal del metro de Barcelona— i, finalment, el cos policial català va acabar trobant-lo.

«En Roberto ja ha estat localitzat. Moltes gràcies a tothom per la seva col·laboració», van explicar els Mossos després d’adjuntar la nota on comunicaven que havien conclòs la cerca del jove de 14 anys.


Comentaris

envia el comentari