Imatge de guanyadors de la Loteria del Nen, a l'Escala.

Busquen un guanyador de 14 milions de Loteria a Catalunya: no ha reclamat el premi

Quasi 100 milions d'euros s'han repartit en

Catalunya va estar de sort la setmana passada pel que fa a premis de loteries. En cinc dies diferents van caure premis de milers d'euros en poblacions catalanes. El de major quantitat va estar el Gordo de la Primitiva, un premi que va caure en la localitat d'Alcarràs, a la comarca del Segrià, amb una butlleta sellada de més de catorze milions d'euros.

El bitlllet afavorit amb més de 14,2 milions de la grossa de la Primitiva es va vebdre a l'administració número 1 del municipi lleidatà. El premi va ser un dels més importants que han caigut fins a la data a la província i seria tot una pena que la persona afortunada no recollís el seu milionari trofeu.

Pel moment, es desconeix la persona agraciada amb els 14 milions

El més novedós de tot, és que des de l'administració de loteries van explicar aquest dilluns, nou de gener, que de moment, no es coneix els agraciats. No tan sols el del premi de la Primitiva, tampoc els guanyadors del sorteig de Nadal ni el del dia de Reis. L'administració creu que es tracta d'un veí d'aquest municipi, que l'any passat va saltar a la fama gràcies a la premiada pel·lícula de Carla Simón.

Loteries i Apostes de l’Estat (LAE) ha pagat entre el 6 i el 8 de gener un total de 109.638.790 euros dels premis del Sorteig Extraordinari del Nen, xifra que representa el 20,92% dels que va repartir l’esmentat sorteig. En concret, els 109.638.790 euros corresponen a premis menors de 2.000 euros, que es cobren en els punts de venda. D’altra banda, Loteries i Apostes de l’Estat ha abonat entre el 22 de desembre i el 8 de gener del 2023 un total de 1.827.757.810 euros dels premis del Sorteig Extraordinari de Nadal, cosa que representa el 84,74% de guanyadors del sorteig.

S’han abonat 859.370.280 euros corresponents a premis majors, que es cobren en les entitats financeres. A aquesta xifra cal sumar 968.387.530 euros més relatius a menors de 2.000 euros, que es cobren en els punts de venda.Val a recordar que a les comarques lleidatanes aquest any es van vendre dos dècims afavorits amb el segon premi del Sorteig Extraordinari del Nen, el 72289, dotat amb 75.000 euros cada un més uns altres 20 a l’acabar també amb un dels números dels reintegraments. Un es va vendre a l’Estanc i Loteries de Rosselló i l’altre, a l’administració número 1 d’Alcarràs, on tan sols cinc dies abans s’havia