rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Busquen un home per deixar embarassada una noia de 15 anys a Llorca

L'home, de 51 anys i de nacionalitat equatoriana, es troba en crida i cerca

La Policia Nacional està buscant un home de 51 anys, de nacionalitat equatoriana i veí de Llorca, a Múrcia, acusat d'un delicte d'abús sexual contra una menor de 15 anys, a la qual va deixar embarassada i que va donar a llum fa dues setmanes a l'hospital Rafael Méndez.

 

Tot i que la família de la menor no havia advertit de l'agressió a les autoritats, després de donar a llum, els serveis socials es van veure obligats a informar dels fets, ja que en tractar-se d'una menor de 16 anys, l'organisme ha d'iniciar una investigació per descobrir el motiu de l'embaràs. 

 

En crida i cerca

Segons apunten diversos mitjans, l'individu treballava amb el pare de la menor en tasques agrícoles i, a més, li tenia arrendada una habitació a l'habitatge familiar, on convivia amb la menor d'edat. Després de la denúncia, i segons apunten les primeres investigacions policials, l'home hauria fugit d'Espanya i la policia ja hauria emès una ordre de crida i cerca. 

 

 

 

El segon cas en menys d'una setmana

Aquest és el segon cas que surt a la llum en menys d'una setmana. I és que el passat diumenge, 4 de febrer, una nena d'11 anys donava a llum a l'hospital Virgen de la Arrixada de Múrcia. El més sorprenent del cas era que el pare era el seu germà de 14 anys. 

 

A hores d'ara, la jove es troba amb una família d'acollida provisional mentre s'aclareixen els fets, i el nadó es troba sota els Serveis Socials de la Comunitat Autònoma. Així ho va explicar la portaveu del Govern murcià, Noelia Arroyo, que va assenyalar que la nena va ser donada d'alta a la tarda de dimarts i que «des d'aquell moment se li va donar la tutela a una família que pertany al programa d'acolliment familiar temporal de la Conselleria de Família i Igualtat d'Oportunitats».

 

 

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris